1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Intervenţie SMURD la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu”. O elevă a căzut inconştientă, la ore (VEZI VIDEO)

Eleva Sadoveanu SMURDClipe de groaza pentru o clasa de elevi a Colegiului National “Mihail Sadoveanu”. In aceasta dimineata, o colega a acestora a cazut inconstienta, la pamant, chiar in timpul unei ore de curs.

Fata, in varsta de 17 ani, care se afla asezata in banca a fost observata de profesor cum dintr-odata s-a prabusit pe podea. Imediat, cadrul didactic a alertat conducerea scolii care a sunat de urgenta la 112.

Incidentul s-a petrecut in timpul orei de romana iar la scurt timp, eleva care invata in clasa a XI-a B a primit ingrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD.

Angajatii ISU i-au aplicat elevei o masca cu oxigen iar dupa ce au conectat-o la aparate au transportat-o la Spitalul de Urgenta Pascani.

Din primele investigatii medicale, doctorii au stabilit ca aceasta a suferit o criza de spasmofilie iar dupa ce a stat cateva ore sub supraveghere, a plecat la domiciliu.

Cadrele medicale atrag atentia in special elevelor care pentru a-si mentine silueta nu mananca cu zilele, fapt ce duce la stari de lesin sau la imbolnavirea pe termen lung.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow