30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Interventie a pompierilor in zona magazinului Kaufland. 400 de litri de motorina deversati pe sosea (VEZI FOTO)

Pompieri combustibil rezervor spartPompierii pascaneni au fost chemati sa intervina in aceasta dupa-amiaza, pe strada Moldovei, in zona magazinului Kaufland dupa ce 400 de litri de motorina au ajuns pe sosea. Incidentul s-a petrecut in jurul orelor 13:00, cand rezervorul unui tir a fost spart de un capac de canalizare instabil. Astfel, intreaga cantitate de combustibil s-a scurs pe asfalt existand pericolul unei explozii.

La fata locului s-a deplasat de urgenta pompierii, cu o autospeciala de interventie rapida, care au spalat soseaua timp de cateva zeci de minute. In zona a ajuns si un echipaj al Politiei Rutiere care supravegheat traficul rutier pentru a nu fi ingreunat.

Din spusele cetatenilor care locuiesc in zona, se pare ca acesta nu este primul incident de acest gen. In cursul saptamanii trecute, un alt autovehicul a ramas fara carburant dupa ce rezervorul a fost perforat tot de un capac de canal.

Potrivit directorului societatii de apa, Ioan Prisecaru, caminele respective de canalizare apartin firmei Kaufland.
Tirul care nu avea incarcatura, venea de la Iasi si se indrepta spre Vatra Dornei iar soferul tocmai facuse plinul. Capacul instabil al caminului de canalizare a creat un prejudiciu de peste 3.000 de lei.
Pompieri combustibil rezervor spart1
Pompieri combustibil rezervor spart2
Pompieri combustibil rezervor spart3

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow