1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Intervenţie a pompierilor în zona Aerodrom. O casă la un pas să explodeze din cauza unei lumânări

Pompieri aerodromPanica pentru proprietarul unei locuinte din cartierul Aerodrom. In aceasta dimineata, in jurul orelor 10:15, pascaneanul a sunat de urgenta la 112 dupa ce s-a temut ca locuinta sa este la un pas sa sara in aer.

Mai exact, barbatul care locuieste pe strada Plaiesului, si-a dat seama ca a uitat o lumanare in beciul in care fermentau butoaiele cu vin si s-a gandit la ce e mai rau. Acesta a alertat imediat autoritatile, iar la fata locului au fost dirijate un echipaj de pompieri si unul de politie.

Initial, solicitarea a fost pentru o explozie urmata de incendiu insa angajatii ISU au stabilit ca panica proprietarului a fost mai mare decat pericolul unui asemenea scenariu, iar la scurt timp de la sosire, au coborat in beci de unde au scos lumanarea cu pricina.

In cursul zilei de ieri, pompierii au mai fost solicitati la un incendiu insa de aceasta data izbucnit la locuinta unei familii din Mogosesti-Siret. Oamenii care locuiesc pe strada Tudor Vladimirescu au cerut ajutor in jurul orelor 17:30, dupa ce din acoperisul casei au izbucnit flacari. Lucratorii specializati ai ISU au reusit sa salveze locuinta, iar in urma incendiului au ars mai multe lemne si 30 de metri patrati de acoperis.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca o tigara aruncata la intamplare a fost la un pas sa lase familia pe drumuri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow