More

  Incendiu la Sodomeni-Pascani. Un bătrân şi-a dat foc la casă (VEZI FOTO)

  Array

  Incendiu SodomeniAstazi, in jurul orelor 18:30, pompierii au fost solicitati in suburbia Sodomeni, pe strada Tudor Vladimirescu, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casa. La fata locului, au ajuns doua autospeciale de stingere incendiu si un echipaj de politie. Potrivit vecinilor, se pare ca proprietarul a incercat sa isi autoincendieze locuinta, iar anterior a amenintat ca va recurge la acest gest.

  Se pare ca la mijloc este vorba despre o razbunare, din cauza ca sora batranului aflata la munca in strainatate, nu i-a mai trimis bani ca sa se intretina. Casa in care locuieste acesta a fost lasata mostenire, de catre mama sa.

  Incendiu Sodomeni2Dumitru Ungureanu, in varsta de 67 de ani, a reusit sa dea foc la o bucatarie de vara, din spatele casei, iar interventia prompta a pompierilor a salvat locuinta mai mare.

  Oamenii din zona spun ca barbatul si-a petrecut viata mai mult prin puscarie, din cauza ca unor inselaciuni, facute prin alte orase din tara. Acestia se tem de consateanul lor care este cunoscut pentru infractiunile care le-a comis.

  Incendiu Sodomeni1Dupa aproximativ o ora, angajatii ISU au reusit sa stinga incendiul, anexa fiind distrusa in totalitate.

  Oamenii legii prezenti la fata locului l-au ridicat pe batran si l-au condus la sediul Politiei Pascani pentru audieri.

  Incendiu Sodomeni3Incendiu Sodomeni4Incendiu Sodomeni5

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet