More

  Intervenţie a ambulanţei la Colegiul Sadoveanu. O elevă a leşinat din nou la ore

  Array

  Ambulanta la SadoveanuInterventie a ambulantei in aceasta dimineata, la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani. O eleva a lesinat din nou la ore, pentru a treia oara in decurs de o saptamana.

  In urma cu douazeci de minute, o ambulanta cu asistent s-a deplasat la unitatea de invatamant de unde a preluat-o pe adolescenta si a transportat-o la Spitalul de Urgenta.

  Fata se afla in timpul orei de geografie cand dintr-odata a inceput sa tremure si la scurt timp si-a pierdut cunostinta. Profesorul speriat a sunat la 112 iar la sosirea cadrelor medicale tanara si-a mai revenit insa nu se putea deplasa.

  Adolescenta eleva in clasa a XI-a B a mai avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce in urma cu o saptamana a lesinat de inca doua ori.

  Cel mai probabil, tanara va fi supusa unui set de analize amanuntite pentru a se stabili cu exactitate care sunt cauzele pentru care sufera de crize de spasmofilie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI