16.4 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Intersectii cu sensuri giratorii la Pascani

Semaforizarea intersectii strazii Moldova ar putea fi inlocuita cu un sens giratoriu. Primarul Dumitru Pantazi a luat in calcul varianta ca in zona sa se amplaseze niste balize in forma de sens giratoriu care ar fluidiza traficul. Astfel ca Pascaniul ar ramane fara singura intersectie semaforizata. „La ora actuala semafoarele nu mai functioneaza deoarece s-a ars o placa. Costurile unei intersectii semaforizate sunt foarte mari. Astfel ca ne-am gandit sa facem sensuri giratorii acolo unde este necesar decat sa mergem cu semaforizare. Si in locul intersectiei semaforizate am luat in calcul un sens giratoriu. In perioada urmatoare vom amenaja un sens giratoriu fictiv sa vedem cum va fi traficul si daca nu vor fi probleme vom amenaja unul real. Asa vrem sa facem si la intersectia care duce spre suburbia Gastesti cat si cea de la fostul supermarket Minimax”, a declarat primarul Dumitru Pantazi. Astfel de promisiuni au fost facute pana acum de viceprimarul Vasile Axinte dar la fel ca si alte proiecte nu au fost decat vorbe din partea lui si nimic pus in practica.

Sursa BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI