21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Interpelari parlamentare pentru investitii la Hartoape si Tatarusi

Parlamentarii pascaneni continua sa ceara bani de la Guvern pentru realizarea unor investii importante pentru comunitate. In sedinta de ieri, 15 aprilie a.c., senatorul Florin Constantinescu a adresat doua interpelari in legatura cu investitii la Scoala Generala Hartoape si realizarea unui sistem de alimentare cu apa in comuna Tatarusi.
In interpelarea adresata Ministerului Educatiei Nationale, senatorul a cerut alocarea sumei de 1.5 miliarde de lei vechi pentru finalizarea lucrarilor la grupul sanitar de la Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Hartoape, comuna Vanatori. “Având în vedere faptul că, în această şcoală, grupul sanitar existent este într-o stare avansată de degradare, vă rog domnule Ministru, să dispuneţi alocarea sumei necesare finalizării lucrărilor…” se arata in comunicatul trimis pe adresa redactiei noastre.

Cea de-a doua interpelare a fost catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Avand in vedere ca in mediul rural sunt foarte putine localitati care au un sistem de alimentare cu apa, senatorul a adus in vizorul Guvernului comuna Tatarusi. S-a efectuat un studiu de fezabilitate pentru proiect, insa sunt necesari alocarea a 85 de miliarde pentru realizarea aductiunei pe o distanta de 28 km.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow