7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Internetul – o lume fără capcane. Campania Poliției în școlile din județ

Internetul – o lume fara capcane. De cateva zile, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a demarat o campanie de informare si prevenire in randul tinerilor ce are ca scop creşterea gradului de informare al elevilor din mediul liceal cu privire la folosirea în siguranță a internetului, precum și cu privire la criminalitatea informatică.

internet pericol

Campanie de informare in randul copiilor si tinerilor pentru sigurnata pe internet. Incepand de astazi, agenti de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi vor merge prin scolile din Pascani, Targu Frumos, Hirlau si Iasi pentru a vorbi cu elevii despre pericolele si capcanele la care se expun atunci cand navigheaza pe internet.

Principalele mesaje promovate în cadrul campaniei/teme de discuție sunt: conștientizare și promovare a prinicipiilor unui Internet mai sigur. Mai mult, a fost lansat si un site, unde pot fi gasite materiale dicatice – www.sigur.info

Tinerii pascaneni folosesc internetul cat pot ei de mult, acasa, la scoala, in oras mai ales de pe smartphone. Ei spun ca internetul este un pericol si sunt foarte atenti la datele pe care le publica pe anumite site-uri.

Tot in cadrul acestei campanii se discuta si de securitate și prevenirea fraudelor bancare, dar si furtul de identitate sau siguranța datelor.

Partener principal în derularea campaniei INTERNETUL – O LUME FĂRĂ CAPCANE este Asociația Salvați Copiii Iași.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow