20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Internet wireless gratuit, pe Esplanada din Paşcani

Veşti bune pentru posesorii de telefoanele inteligente şi tabletele. Administratia  din Paşcani intenţionează să facă investiţiile necesare astfel încât în zona Esplanadei să fie internet wireless gratuit.

Echipamentele, câteva routere, antene şi zeci de metri de cablu sau fibră optică, ar urma să fie achiziţionate şi amplasate în următoarele săptămâni de zile, la solicitarea primarului dumitru Pantazi. Costurile sunt estimate la câteva mii de lei şi vor fi suportate din bugetul local. Astfel, mai ales tinerii vor avea un motiv în plus să îşi petreacă timpul liber pe zecile de bănci amplasate pe Esplanada.

Specialiştii Primăriei cauta soluţiile tehnice astfel încât semnalul de internet să fie recepţionat doar în acesta zona, nu şi la blocurile din vecinătate. Soluţia ar urma să fie extinsă şi în zona Deal, în Piaţa Casei de Cultură, dacă nu vor fi probleme. Menţionăm că un astfel de proiect a fost implementat cu succes şi în parcul din oraşul Târgu Frumos dar şi în alte localităţi din ţară.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow