16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Internet gratuit și în Piața „Mihail Sadoveanu”

Se extinde zona unde pășcănenii vor avea internet gratuit. Este vorba și despre centrul orașului. Mai exact, piațeta „Mihail Sadovenu”. Si totul pe bani mai puțini decât se stabilise inițial. Ieri a avut loc renegocierea contractului cu firma care va furniza internet gratuit în cele două zone publice din Pașcani.

Reprezentanții Primăriei din Pașcani au renegociat contractul cu Next Gen. Dacă inițial se discutase ca interent wirless gratuit să fie pe Esplanada din Pașcani, acum acesta va fi și în centrul orașului. Pășcănenii au solicitat în comentarii la articolul precedent, iar administrația locală a ținut cont de așa ceva.

Primăria va plăti doar abonamentul lunar, în valoare de 250 euro pe lună pentru cele două zone din oraș, mai puțin decât prețul inițial de 1.300 de lei numai pentru Esplandă.

Mai mult, nu se va mai plati achiziționare echipamentului specific, routere, instalare și configurare.

Daca nu vor mai fi piedici, internetul gratuit va putea fi disponibil de la inceputul lunii martie, fara nici o parola.

Mentionam ca de anul trecut Esplanada din Pascani a fost modernizat cu fonduri europene. Acolo au fost amplasate peste 100 de banci, numai bune pentru posesorii de telefoane inteligente sau tablete iesiti la plimbare in aer liber.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow