More

  Internet gratuit și în parcul Peștișorul, Ștrand și Stadion

  Array

  De azi internet gratuit în parcul Peștișorul
  Urmează Ștrandul și Stadionul Muncipal

  Veste bună pentru cetățeni. Cei care își vor petrece timpul liber la ștrandul Municipal vor avea internet gratuit pe telefoanele inteligente. Asta pentru că administrația locală și furnizorul au ajuns la această înțelegere, dat fiind că s-au încheiat contracte și în zonele aglomerate din Pașcani, pe Esplanadă, piațeta Mihail Sadovenu și Parcul Municipal. Mai mult, de zilele orașului toți cei prezenți se pot conecta gratuit la rețeaua wifi aplasată în zonă.

  După Esplanadă și centrul orașului a venit și rândul ca în Parcul Peștișorul să fie instalate modeme speciale pentru ca cei pezenți să beneficieze gratuit de internet pe smartphonuri, tablete și laptopuri. Astăzi, echipe de la Next Gen, firma cu care s-a încheiat contractul a fost la fața locului pentru a face cele necesare.

  Și pentru cei 150 de euro pe lună fără TVA plătiți din bugetul local, s-a luat decizia ca internet gratuit să aibă toți utilizatorii de telefoane inteligente care vor fi prezenți pe stadionul Municipal la sărbătoarea orașului în acest weekend, 8 – 10 iulie.

  Mai mult, timp de două luni de zile, cei care vor merge la Ștrandul Muncipal, de asemenea, pot beneficia gratuit de net. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la wifi și la adresa primăria Pașcani.

  Menţionăm că din primele luni ale anului, la Paşcani, puteţi accesa gratuit internetul pe Esplanada şi în Piaţa Casei de Cultură. Conform statisticelor sunt înregistrate peste 12 000 de accesări pe lună.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI