19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Integrarea în societate a tinerilor cu dizabilități. Seminar organizat în week-end, la Hălăucești

Ultimele știri

Eveniment in week-end la Halaucesti. Duminica, 23 februarie, incepand cu ora 12.30 va avea loc seminarul final organizat in cadrul proiectului “EDUCATIA NONFORMALA IN SANATATE”, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, actiunea 1.2. Evenimentul va avea loc la Caminul Cultural din comuna Halaucesti, judetul Iasi si este organizat de ASOCIATIA PENTRU VOLUNTARIAT PROACTIV.

La seminar vor participa si reprezentati ai altor asociatii din Pascani, Iasi si Roman care desfasoara activitati destinate persoanelor cu dizabilitati sau care contribuie la mentinerea unei vieti sanatoase, precum si reprezentanti ai institutiilor publice din sat.

Evenimentul va consta in:
– prezentarea programului Tineret in Actiune
– descrierea proiectului “EDUCATIA NONFORMALA IN SANATATE”
– diseminarea rezultatelor proiectului
– acordarea diplomelor de participare
– prezentarea asociatiilor invitate si a proiectelor desfasurate

Proiectul se desfasoara in perioada 3 August 2013 – 28 Februarie 2014 si are ca scop dezvoltarea deprinderilor pentru o viata sanatoasa si stimularea tinerilor de a se implica activ in activitati de voluntariat. De asemenea, urmareste integrarea in societate a tinerilor cu dizabilitati intrucat participantii sunt atat tineri cu dizabilitati, cat si tineri fara dizabilitati.
Activitatile desfasurate in cadrul proiectului respecta principiile educatiei nonformale si au constat in activitati sportive in apa, aerobic in aer liber, flashmob, workshop-uri pe teme de sanatate si catatenie europeana activa si o cafenea publica.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.5 ° C
20.1 °
18.9 °
67 %
2.1kmh
29 %
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °
vin
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI