More

  Întârzieri salariale la Spitalul CF Paşcani. Angajaţii acuză, din nou, conducerea

  Array

  Spitalul CF PascaniScandalul pare sa nu aiba sfarsit in randul angajatilor Spitalului CF din Pascani. De data aceasta, drepturile salariale au intarziat cu zece zile iar salariatii ameninta cu noi proteste.

  Liderul de sindicat, Doina Cucos, a declarat ca de vina ar fi noua conducere a unitatii medicale care este nu este destul de competenta pentru a da salariile la timp. Cei 123 de angajati au cerut lamuriri atat directorului contabil cat si managerului Mihaela Amariei, care ar fi dat explicatii diferite vizavi de neplatile facute la timp.

  Mai exact, conducerea da vina pe functionarii celor doua ministere, cel al Transporturilor si cel al Sanatatii care nu au trimis in termenul legal anumite rapoarte fapt ce a dus la blocarea transferului banilor in contul unitatii din Pascani.

  Potrivit compartimentului de contabilitate, o alta problema care ar fi dus la aceasta situatie este faptul ca la sfarsitul saptamanii trecute, activitatea Trezoreriei Iasi a avut de suferit si nu a putut onora platile inregistrate. Directorul contabil, Cristina Coman, a precizat ca nu este vina conducerii si spera ca pe viitor angajatii sa nu mai aiba de suferit din cauza birocratiei.

  Conducerea unitatii medicale i-a asigurat pe angajati, ca incepand de maine salariile se vor afla pe carduri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet