21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Întârzieri salariale la Spitalul CF Paşcani. Angajaţii acuză, din nou, conducerea

Spitalul CF PascaniScandalul pare sa nu aiba sfarsit in randul angajatilor Spitalului CF din Pascani. De data aceasta, drepturile salariale au intarziat cu zece zile iar salariatii ameninta cu noi proteste.

Liderul de sindicat, Doina Cucos, a declarat ca de vina ar fi noua conducere a unitatii medicale care este nu este destul de competenta pentru a da salariile la timp. Cei 123 de angajati au cerut lamuriri atat directorului contabil cat si managerului Mihaela Amariei, care ar fi dat explicatii diferite vizavi de neplatile facute la timp.

Mai exact, conducerea da vina pe functionarii celor doua ministere, cel al Transporturilor si cel al Sanatatii care nu au trimis in termenul legal anumite rapoarte fapt ce a dus la blocarea transferului banilor in contul unitatii din Pascani.

Potrivit compartimentului de contabilitate, o alta problema care ar fi dus la aceasta situatie este faptul ca la sfarsitul saptamanii trecute, activitatea Trezoreriei Iasi a avut de suferit si nu a putut onora platile inregistrate. Directorul contabil, Cristina Coman, a precizat ca nu este vina conducerii si spera ca pe viitor angajatii sa nu mai aiba de suferit din cauza birocratiei.

Conducerea unitatii medicale i-a asigurat pe angajati, ca incepand de maine salariile se vor afla pe carduri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow