18.5 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Intalniri importante pentru soarta Pascaniului. Contribuabilii urmeaza sa fie chestionati

Pasi timizi pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare realista pentru perioada 2014 – 2020. Reprezentantii Primariei Pascani au stabilit cateva sedinte de lucru pentru analizarea problemelor comunitatii si completarea listei de proiecte. Documentul a fost deja realizat de o societate din Iasi si a fost publicat pe site-ul institutiei in vederea dezbaterii publice.

Intalnirile au fost programate maine si poimane in sala de sedinte a Primariei. Au fost stabilite trei grupuri de lucru: unul pentru mediu , infrastructura si dezvoltare altul pentru dezvoltate economica iar ultimul pentru educatie, sanatate, si asistenta sociala.

Dupa ce specialistii Primariei vor asterne pe hartie toate gandurile bune pentru comunitate, urmeza ca proiectul de strategie, imbunatatit, sa fie supus dezbaterii publice apoi aprobarii Consiliului Local. De asemenea Primaria intentioneaza sa distribuie chestionare in randul populatiei pentru a afla pe ce ar trebui sa fie cheltuiti banii publici in urmatorii ani. Altfel spus si cetatenii pot contribui cu sugestii si propunereri pentru dezvoltarea Pascaniului. Nu se stie insa daca cineva va tine cont de ele.

Mentionam ca Primaria Pascani a semnat deja un contract pentru realizarea noii strategii cu o societate de consultanta din Iasi. Documentul realizat este in cea mai mare parte copiat din fosta strategie valabila pana in acest an.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow