19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Întâlnirea primarilor pentru accesare de fonduri pentru dezvoltarea comunelor

  Ultimele știri

  C.P. Camera Agricolӑ Județeanӑ Iaşi

  Ȋn data de 10.03.2016, Camera Agricolӑ Județeanӑ Iaşi a rӑspuns invitației preşedintelui G.A.L. Codrii Paşcanilor, de a participa la ȋntâlnirea partenerilor din aceastӑ nouӑ structurӑ asociativӑ, pentru a le prezenta posibile surse de finanțare care pot contribui la dezvoltarea teritoriului cuprins ȋn acest Grup de Actiune Localӑ. Dupӑ discuțiile ȋn plen, consilierul din partea instituției noastre a participat la lucrӑrile desfӑşurate ȋn cadrul celor douӑ grupuri de lucru formate, unul din reprezentanții autoritӑților locale, iar celӑlalt din investitori şi reprezentanți ai societӑții civile.

  Ȋn cadrul grupului format din reprezentanții autoritӑților locale, partenere ȋn G.A.L. Codrii Paşcanilor s-a discutat despre posibilitatea accesӑrii ȋn parteneriat de cӑtre douӑ– trei U.A.T-uri, despre identificarea, unor elemente care sӑ contribuie la creşterea gradului de absorbție a fondurilor puse la dispozițe prin Mӑsura 19 din PNDR .

  Ȋn cadrul grupului format din investitori şi reprezentanți ai ONG-urilor, parteneri ȋn acest G.A.L., s-a discutat despre posibilitӑțile de accesare a mӑsurilor din PNDR, cei prezenți fiind mai mult interest de accesare Mӑsurilor referitoare la afacerile non-agricole, Mӑsura 6.2, respectiv mӑsura 6.4.

  De asemenea, fermierii prezenți s-au arӑtat interesați de accesarea mӑsurilor referitoare la instalarea tinerilor fermieri si de dezvoltare a exploatațiilor agricole.

  Reprezentantul Camerei Agricole Județene Iaşi şi-a manifestat disponibilitatea de a participa şi la alte ȋntâlniri organizate de G.A.L.-urile din județl Iaşi şi de a sprijini membrii acestora ȋn accesarea fondurilor europene sau ȋn alte activitӑți de consiliere ȋn domeniul agricol.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet