20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Întâlnire româno-moldoveană la Primăria Târgu Frumos

Dupa doar cateva luni de la lansarea in Romania a proiectului “Imbunatatirea transfrontaliera a gestionarii deseurilor solide din Republica Moldova, Romania si Ucraina”, joi, 10 ianuarie 2013, in sala de sedinte a primariei Targu Frumos va avea loc prima sedinta de lucru cu reprezentanti din tarile partenere.

In cadrul acestei intruniri se vor discuta aspecte despre actiunile viitoare necesare implementarii cat mai eficiente a proiectului, dar si despre activitatile din ultima perioada si din urmatoarele patru luni.

Astfel, vor fi prezenti Vitalie Cimpoies si Alexandru Prodan, manageri de proiect Republica Moldova, Katerina Vladiciu, coordonator proiect Ucraina, din partea primariei Targu-Frumos vor participa primarul orasului, Ionel Vatamanu, cativa consilieri locali precum si echipa din proiect formata de Cristina Oana Bulangea, Ciprian Sântoader si Andreea Chiriac. Mai mult, la eveniment va participa si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei si Silvia Vasile, responsabil de proiect.

Mentionam ca lansarea proiectului a avut loc pe 27 septembrie 2012 iar valoarea totala a proiectului este de 735.000 euro. Mai mult, in cadrul acestui proiect, orasul Targu Frumos ar urma sa beneficieze de investitii in valoare de 188.500 Euro, din care 10% urmand sa fie suportate din bugetul local. Din acesti bani ar urma sa fie achizitionate 300 de containere, o autospeciala pentru colectarea deseurilor si vor fi construite 20 de platforme pentru colectarea deseurilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow