More

  Întâlnire pentru predarea staţiei de epurare. Apa Vital extinde reţelele de apă în cartierul Aerodrom şi Blăgeşti

  Array

  Întâlnire importantă, programată mâine, privind soarta serviciilor de apă şi canalizare. Reprezentanţii operatorului ieşean se vor întâlni cu cei ai Primăriei Paşcani şi directorul de la PSA pentru predarea/primirea bunurilor de inventar de la staţia de epurare şi reţelele de apă şi canalizare. Asta după ce luna trecută Consiliul Local a aprobat delegarea serviciilor societăţii Apa Vital Iaşi. Hotărârile au fost transmise cu întârziere la Prefectura pentru viză de legalitate iar acum urmează să fie puse în practică.

  O discuţie prealabilă pe acesta tema a avut loc în cursul zilei de ieri între reprezentanţii societăţii de apă şi cei ai Primăriei. Cele două părţi au convenit ca Apa Vital să reia în regim de urgenţă programul de investiţii la Paşcani. Mai întâi vor fi făcute lucrări de reabilitare a reţelelor pe străzile Izvoarelor, Mihai Eminescu şi Vatră, branşamentele pe strada Ştefan cel Mare şi vor continua lucrările abandonate anul trecut. Mai mult din toamnă ar urma să înceapă lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în cartierul Aerodrom şi suburbia Blăgeşti.
  Deocamdată nu se ştie care va fi soarta societăţii locale de apă şi canalizare şi nici ce se va întâmpla cu salariaţii de acolo.
  Menţionăm că municipiul Paşcani ar urma să beneficieze şi de 13 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru investiţii reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet