12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Întâlnire pentru montarea apometrelor cu citire la distanţă

- Advertisement -

Întâlnire importantă pentru locatarii de la bloc care doresc să îşi monteze în apartamente apometre cu citire de la distanţă. În cursul zilei de vineri, de la ora 09.00 la Primăria Pascani ar urma să aibă o dezbatere pe acesta tema la iniţiativa unui păşcănean. La discuţii sunt invitaţi să participe şi reprezentanţii unui furnizor de astfel de echipamente precum şi din partea operatorului judetean de apă şi canalizare.
Dezbaterile programate vineri au relevanţă pentru cei care doresc contracte individuale la apă, cu apometre radio. Operatorul ieşean agrează doar anumite tipuri de astfel de echipamente, pentru a face citirea lor dar care sunt mai scumpe. În schimb pe piaţa sunt apometre mai ieftine dar în cazul montării lor citirea trebuie făcută de furnizor. Acesta soluţie urmează să fie implementată la mai multe blocuri din Paşcani, motiv pentru care este organizată acesta întâlnire.
Menţionăm că operatorul Apa Vital a anunţat că va sista furnizarea apei la scările de bloc unde nu sunt încheiate contracte la apă, de la începutul lunii septembrie. Locatarii au la dispoziţie mai multe variante, cea mai facilă fiind prin intermediul asociaţiilor de proprietari sau a reprezentanţilor de scară. Până acum problema a fost rezolvată în peste jumătate din scările de bloc, în cartierele de case şi la societăţile comerciale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow