More

  Întâlnire Pânzaru-Arafat: modernizarea şi extinderea Compartimentului de Primiri Urgenţe Paşcani este oportună, dar nu sunt bani

  Array

  Proiectul privind modernizarea Compartimentului de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului Municipal Paşcani, a fost subiect de discuţie la începutul acestei săptămâni, la Bucureşti. Managerul spitalului, doctorul Costică Pânzaru, a avut luni o întâlnire cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, stabilită pentru acest subiect. Proiectul a fost considerat oportun şi se caută soluţii pentru a fi transpus în realitate.

  Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, consideră oportun proiectul privind modernizarea şi extinderea Compartimentului de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului Municipal Paşcani. Aceasta a fost concluzia întâlnirii de luni, 17 iulie, de la Bucureşti, între doctorul Arafat şi managerul unităţii medicale, Costică Pânzaru.

  În urma discuţiilor, s-a constatat faptul că actualul proiect trebuie îmbunătăţit şi regândit. De exemplu, spune managerul Pânzaru, în documentele făcute nu este cuprinsă şi amenajarea unui spaţiu de decontaminare, în cazul unor boli infecţioase.

  Investiţia are o valoare de 4 milioane de euro, iar conform oficialilor, se caută surse de finanţare pentru acest proiect de anvergură, menit să vină în ajutorul pacienţilor care ajung la urgenţele din Paşcani.

  Tot în cursul zilei de luni, managerul din Paşcani a vizitat şi alte două unităţi medicale din Bucureşti: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi cel pentru copii, “Grigore Alexandrescu”.

  Menţionăm că la întâlnirea de luni au participat şi proiectanţi ai acestei investiţii, precum şi deputatul PSD, Vasile Axinte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet