16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Întâlnire Pânzaru-Arafat: modernizarea şi extinderea Compartimentului de Primiri Urgenţe Paşcani este oportună, dar nu sunt bani

Proiectul privind modernizarea Compartimentului de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului Municipal Paşcani, a fost subiect de discuţie la începutul acestei săptămâni, la Bucureşti. Managerul spitalului, doctorul Costică Pânzaru, a avut luni o întâlnire cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, stabilită pentru acest subiect. Proiectul a fost considerat oportun şi se caută soluţii pentru a fi transpus în realitate.

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, consideră oportun proiectul privind modernizarea şi extinderea Compartimentului de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului Municipal Paşcani. Aceasta a fost concluzia întâlnirii de luni, 17 iulie, de la Bucureşti, între doctorul Arafat şi managerul unităţii medicale, Costică Pânzaru.

În urma discuţiilor, s-a constatat faptul că actualul proiect trebuie îmbunătăţit şi regândit. De exemplu, spune managerul Pânzaru, în documentele făcute nu este cuprinsă şi amenajarea unui spaţiu de decontaminare, în cazul unor boli infecţioase.

Investiţia are o valoare de 4 milioane de euro, iar conform oficialilor, se caută surse de finanţare pentru acest proiect de anvergură, menit să vină în ajutorul pacienţilor care ajung la urgenţele din Paşcani.

Tot în cursul zilei de luni, managerul din Paşcani a vizitat şi alte două unităţi medicale din Bucureşti: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi cel pentru copii, “Grigore Alexandrescu”.

Menţionăm că la întâlnirea de luni au participat şi proiectanţi ai acestei investiţii, precum şi deputatul PSD, Vasile Axinte.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow