-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Intalnire intre elevii de la Pascani si Targu-Frumos, in cadrul proiectului „Suntem diferiti, dar totusi la fel”

Pentru ca au ce invata unii de la altii, zeci de elevi de la doua licee din Pascani si Targu-Frumos s-au intalnit astazi la Colegiul „Unirea”, in cadrul unui proiect cu traditie de peste un deceniu. Au fost discutii pe teme religioase si despre cum tinerii ar trebui sa fie mai responsabili, sa ii ajute pe cei de langa ei sau sa socializeze. Este cea de-a doua intalnire din acest an scolar, urmand ca lunile urmatoare sa mai fi organizate inca doua.

Elevii de la Colegiul Unirea din Pascani si cei de la Liceul Special Moldova din Targu-Frumos s-au asezat astazi la mese de lucru, in cadrul unui proiect cu o traditie de peste zece ani. Tema activitatii a fost „Bucurie si responsabilitate in relatiile dintre tineri”, iar prima parte a dezbaterii a fost prezentata de parintele profesor Vasile Onea, de la scoala invitata.
Rolul acestuia este de a integra elevii cu deficiente de vedere in invatamantul de masa si de a socializa cu ceilalti tineri. Anual, se desfasoara cate patru activitati de acest tip, cate doua in fiecare scoala implicata.

Liceeni considera constructive aceste intalniri care ii ajuta sa vorbeasca intre ei si sa impartaseasca diferite experiente.

Mentionam ca activitatea a facut parte din proiectul „Suntem diferiti, dar totusi la fel”, inceput in 2006 si coordonat de profesor Mugurel Spataru.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow