27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Întâlnire între directorii de şcoli şi grădiniţe şi primarul Pascaniului

Întâlnire importantă astăzi la sediul Primăriei din municipiul Paşcani. Directorii de şcoli şi grădiniţe au semnat contractul de management financiar, în cadrul unei întruniri cu edilul, Dumitru Pantazi. Prin acest act, s-au stabilit detalii legate de organizarea, conducerea şi administrarea unităţii de învăţământ.

Noii, dar şi vechii directori de la şcolile şi grădiniţele din municipiul Paşcani şi suburbii au semnat contractul de management-financiar, în cadrul unei întruniri cu edilul, Dumitru Pantazi, ce a avut loc astăzi. În prima parte a întâlnirii, primarul i-a felicitat pe cei care conduc instituţiile de învăţământ.

Acest act stabileşte ce atribuţii şi obligaţii au atât directorii, cât şi administraţia locală, pe partea administrativă şi financiară. Totodată, este trecută şi o anexă pentru indicatorii de performanţă în urmă evaluării ce are loc odată la patru ani.

Menţionăm că întâlnirea de astăzi a fost una formală, urmând ca săptămâna viitoare să se discute concret toate aspectele. Directorii se vor întâlni cu administratorul financiar şi vor stabili care sunt priorităţile şi nevoile fiecărei şcoli în parte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow