More

  Întâlnire după 30 ani a foștilor angajați din Spitalul Municipal Pașcani

  Array

  Emoţii pentru foştii angajaţi ai Spitalului Municipal din Paşcani. După aproape 30 ani de când şi-au încheiat activitatea, cadrele medicale şi auxiliare s-au reîntâlnit în cadrul festiv. Evenimentul a fost presărat cu un moment religios, după care pensionarii au depănat amintiri la un restaurant din oraş.

  65 de pensionari ai Spitalului Municipal din Paşcani s-au reîntâlnit astăzi, 26 mai, pentru a depăna amintiri şi a-şi revedea colegii poate pentru ultima dată, aşa cum spune organizatorul evenimentului Constantin Nica. De la întâlnire nu a lipsit nici cel mai longeviv pensionar, medicul Urlea care şi-a încheiat activitatea din sistemul sanitar de 30 ani.

  Evenimentul a debutat la Biserica Înălţarea Domnului din Municipiu, unde preotul protopop Pavel Postolachi a oficiat o slujba închinată foştilor angajaţi ai spitalului trecuţi la cele veşnice, dar şi o pomenire a celor prezenţi.

  Femeia care a gătit ani de zile pentru bolnavi şi colegi spune că toţi sunt schimbaţi şi îi pare rău că o parte dintre camarazi nu au putut ajunge la emoţionanta întâlnire.

  Emoţii sunt şi pentru Natalia Comoniță. Aceasta spune că se bucură să îşi revadă colegii după mai bine de 15 ani.

  Pensionarii au şi sfaturi pentru actualii angajaţi ai Spitalului. Ei cred că ar trebui să fie mai apropiaţi de pacienţi, iar întregul sistem medical să fie mai ordonat.

  După slujba de la biserică, pensionarii au mers la un restaurant din municipiu unde au petrecut câteva ore depănând amintiri din timpul serviciului, dar şi împărtăşind momente speciale din viaţă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI