22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Întâlnire de lucru și discuții privind reabilitarea Gării Pașcani | FOTO

Discuții între primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie și reprezentanți ai C.F.R. Infrastructură în vederea stabilirii limitelor între proprietatea U.A.T. Pașcani și cea a C.F.R.-ului, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Primăriei.

„Întâlnire de lucru a Primarului Municipiului Pașcani Marius Pintilie, cu reprezentanți ai C.F.R. Infrastructură în vederea stabilirii limitelor între proprietatea U.A.T. Pașcani și cea a C.F.R.-ului.
Ne-am bucurat să aflăm că există un proiect pentru reabilitarea Gării Pașcani. Pe viitor, Primăria Municipiului Pașcani dorește să sistematizeze zona din proximitatea acesteia.
În zona fostei rampe de descărcare marfă, primarul Marius Pintilie a discutat cu directorul general adjunct al Departamentului de proiecte cu finanțare nerambursabilă, din cadrul C.N.C.F. C.F.R. S.A. Sorin Trandafirescu, despre un centru modal de descărcare marfă ce va fi în proximitatea celor două autostrăzi și în vecinătatea terenului propus de primărie pentru construirea parcului industrial.
Am constatat deschidere din partea reprezentanților C.F.R. și cu sprijinul deputatului Sorin Năcuță, vom duce această idee către ministerele de resort pentru a obține sprijinul necesar realizării acestor obiective”, se arată în postare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow