11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

Întâlnire cu primarii pentru autostrăzi. Edilul Pașcaniului a solicitat modificarea proiectului

Primarul Pașcaniului, Marius Pintilie, a explicat în cadrul conferinței săptămânale de presă pe unde vor trece cele două autostrăzi din apropierea municipiului. Discuția vine în urma întâlnirii de miercuri, 19 mai, care a avut loc la Prefectura Iași și în care s-au reunit reprezentanții UAT-urilor pe unde urmează să treacă autostrăzile A7 și A8.

Cele două autostrăzi care vor tranzita zonele din apropierea Pașcaniului ar urma să se intersecteze, printr-un pod aerian, în zona pajiștii de la Sodomeni. În acest context, edilul a a solicitat modificarea proiectului și a cerut ca intersecția autostrăzilor să coboare cu câțiva metri, astfel încât suprafața afectată să fie mai mică. Menționăm că este vorba despre o pășune de 60 de hectare, care ar urma să servească ca destinație și pentru amenajarea unui parcul industrial.

Ședința de lucru de la Prefectură a vizat prezentarea și evaluarea datelor necesare pentru actualizarea studiului de fezabilitate în cazul tronsonului de autostradă Ungheni – Iași – Tg. Neamț.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow