23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Instruire pentru fermieri în comunele din zona Paşcani

Despre finanţări, atestate de producători, cursuri de calificare sau alte aspecte care sunt de mare interes pentru fermieri. Aceste sunt câteva dintre temele puse în discuţie de către reprezentanţii Camerei Agricole din Iaşi şi fermierii din comunele din judeţ. Următoarea întâlnire este stabilită vineri după amiază, la Primăria din Moţca.

Fermierii din comuna Moţca sunt aşteptaţi mâine după amiază, 19 februarie începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei din localitate pentru a discuta cu reprezentanţii Camerei Agricole din Iaşi despre probeleme cu care se confruntă. De asemenea cei prezenţi vor fi informaţi şi despre noutăţile legislative şi modul cum să-şi dezvolte afacerea, de la vânzarea produselor în pieţe până la supermarketuri.

Un alt eveniment important, organizat de Camera Agricolӑ Judeţeanӑ Iaşi, va avea loc la începutul lunii martie, la Hîrlău. Este vorba despre o întâlnire intitulată „Mijloace şi metode de dezvoltare a fermelor mici şi mijlocii”, organizat ȋn parteneriat cu primӑria oraşului Harlӑu, ȋn data de 3 martie 2016 şi care reprezintӑ o continuare a activitӑţilor derulate sub aceeaşi denumire, la ȋnceputul lunii februarie ȋn Paşcani, la Clubul Copiilor.

Următoarele întâlniri sunt programate în comunele Tătăruși pe 25 februarie de la ora 10, Cristeşti, Miroslovesti, Cioharani, Stolniceni-Prӑjescu, Mogosesti Siret – urmând să se stabilească ziua, locul şi ora.

Pe parcursul zilei de miercuri, 17 februarie au fost întâlniri de informare şi consiliere în comunele Valea Seacă şi Ruginoasa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow