21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Instruire pentru fermieri în comunele din zona Paşcani

vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Despre finanţări, atestate de producători, cursuri de calificare sau alte aspecte care sunt de mare interes pentru fermieri. Aceste sunt câteva dintre temele puse în discuţie de către reprezentanţii Camerei Agricole din Iaşi şi fermierii din comunele din judeţ. Următoarea întâlnire este stabilită vineri după amiază, la Primăria din Moţca.

Fermierii din comuna Moţca sunt aşteptaţi mâine după amiază, 19 februarie începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei din localitate pentru a discuta cu reprezentanţii Camerei Agricole din Iaşi despre probeleme cu care se confruntă. De asemenea cei prezenţi vor fi informaţi şi despre noutăţile legislative şi modul cum să-şi dezvolte afacerea, de la vânzarea produselor în pieţe până la supermarketuri.

Un alt eveniment important, organizat de Camera Agricolӑ Judeţeanӑ Iaşi, va avea loc la începutul lunii martie, la Hîrlău. Este vorba despre o întâlnire intitulată „Mijloace şi metode de dezvoltare a fermelor mici şi mijlocii”, organizat ȋn parteneriat cu primӑria oraşului Harlӑu, ȋn data de 3 martie 2016 şi care reprezintӑ o continuare a activitӑţilor derulate sub aceeaşi denumire, la ȋnceputul lunii februarie ȋn Paşcani, la Clubul Copiilor.

Următoarele întâlniri sunt programate în comunele Tătăruși pe 25 februarie de la ora 10, Cristeşti, Miroslovesti, Cioharani, Stolniceni-Prӑjescu, Mogosesti Siret – urmând să se stabilească ziua, locul şi ora.

Pe parcursul zilei de miercuri, 17 februarie au fost întâlniri de informare şi consiliere în comunele Valea Seacă şi Ruginoasa.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI