8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Instituțiile UE fac angajări. Salariile pornesc de la 2.500 de euro lunar

Instituţiile europene continuă angajările. EUROJUST, European Investment Bank, European Asylum Support Office (EASO) sau European Aviation Safety Agency (EASA) sunt doar câteva dintre instituțiile UE care au joburi vacante în momentul de față, potrivit euroconcurs.ro.
European Investment Bank oferă un job de Risk Management Officer (termenul-limită de depunere a aplicaţiilor pentru acest post este 20 septembrie 2013), iar EUROJUST scoate la concurs un post de Case Analysis Assistant (pentru acest job se poate aplica până la data de 22 September 2013). Mai multe detalii despre posturile vacanta în acest moment în instituțiile UE aici.

Salariile lunare în cadrul instituţiilor europene pornesc de la 2.500 de euro şi pot ajunge la 17.000 de euro pe lună, în funcţie de gradul de specializare şi poziţia ocupată. În plus, Cei care obţin un post într-o instituţie UE primesc în plus o alocaţie pentru creşterea copilului, o alocaţie şcolară pentru copil, bani pentru a-şi asigura o locuinţă şi o alocaţie de expatriere, valoarea acestor beneficii depăşind 1.200 de euro.
Înscrierile pentru oricare dintre posturile de mai sus se fac pe site-ul EPSO.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow