23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Inselaciune in Piata Vale. Primarul solicitat sa intervina

Caz neobisnuit prezentat in fata edililor din pascani in cadrul audientelor saptamanele. O femeie sustine ca ar fi fost inselata de proprietara a doua chisocuri. A cerut ajutor administratiei locale.

Caz de inselaciune in piata agroalimentara din zona vale. O femeie din Pascani sustine ca ar fi fost inselata de proprietara a doua chioscuri. Smau Georgiana spune ca a platit o suma de bani pentru a cumpara de la Hincu Lucica un chiosc metalic, iar dupa ce a dat banii, persoana care trebuia sa ii vanda amplasamentul s-a razgandit.

Hincu Lucica, dupa moartea sotului ei, ar fi mostenit doua chioscuri metalice in piata agroalimentara pe care aceasta doreste sa le vanda. S-ar fi inteles cu Smau Georgiana sa faca un contract prin care sa ii vanda unul din cele doua chioscuri ei. A mers impreuna cu aceasta la primarie si a depus o cerere pentru a-i ceda cumparatoarei unul dintre spatii. Dupa ce a primit banii ceruti, femeia s-a razgandit, si-a retras cererea si a depus alta, in care scrie ca cedeaza ambele chioscuri altei persoane.

Nemultumita si cu banii luati, Smau Georgiana, impreuna cu sotul ei , s-a prezentat la audienta pentru a cere ajutorul primarul problema.
Pentru ca ar fi vorba despre un caz de inselaciune edilul a spus ca problema nu este de comeptenta Primariei Totusi Adminsitratia Pietelor va verifica cine si in ce conditii mai detine cele doua chioscuri amplasate pe domeniul public.

Alte articole