More

  Inselaciune in Piata Vale. Primarul solicitat sa intervina

  Array

  Caz neobisnuit prezentat in fata edililor din pascani in cadrul audientelor saptamanele. O femeie sustine ca ar fi fost inselata de proprietara a doua chisocuri. A cerut ajutor administratiei locale.

  Caz de inselaciune in piata agroalimentara din zona vale. O femeie din Pascani sustine ca ar fi fost inselata de proprietara a doua chioscuri. Smau Georgiana spune ca a platit o suma de bani pentru a cumpara de la Hincu Lucica un chiosc metalic, iar dupa ce a dat banii, persoana care trebuia sa ii vanda amplasamentul s-a razgandit.

  Hincu Lucica, dupa moartea sotului ei, ar fi mostenit doua chioscuri metalice in piata agroalimentara pe care aceasta doreste sa le vanda. S-ar fi inteles cu Smau Georgiana sa faca un contract prin care sa ii vanda unul din cele doua chioscuri ei. A mers impreuna cu aceasta la primarie si a depus o cerere pentru a-i ceda cumparatoarei unul dintre spatii. Dupa ce a primit banii ceruti, femeia s-a razgandit, si-a retras cererea si a depus alta, in care scrie ca cedeaza ambele chioscuri altei persoane.

  Nemultumita si cu banii luati, Smau Georgiana, impreuna cu sotul ei , s-a prezentat la audienta pentru a cere ajutorul primarul problema.
  Pentru ca ar fi vorba despre un caz de inselaciune edilul a spus ca problema nu este de comeptenta Primariei Totusi Adminsitratia Pietelor va verifica cine si in ce conditii mai detine cele doua chioscuri amplasate pe domeniul public.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI