13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Inselaciune in Piata Vale. Primarul solicitat sa intervina

Caz neobisnuit prezentat in fata edililor din pascani in cadrul audientelor saptamanele. O femeie sustine ca ar fi fost inselata de proprietara a doua chisocuri. A cerut ajutor administratiei locale.

Caz de inselaciune in piata agroalimentara din zona vale. O femeie din Pascani sustine ca ar fi fost inselata de proprietara a doua chioscuri. Smau Georgiana spune ca a platit o suma de bani pentru a cumpara de la Hincu Lucica un chiosc metalic, iar dupa ce a dat banii, persoana care trebuia sa ii vanda amplasamentul s-a razgandit.

Hincu Lucica, dupa moartea sotului ei, ar fi mostenit doua chioscuri metalice in piata agroalimentara pe care aceasta doreste sa le vanda. S-ar fi inteles cu Smau Georgiana sa faca un contract prin care sa ii vanda unul din cele doua chioscuri ei. A mers impreuna cu aceasta la primarie si a depus o cerere pentru a-i ceda cumparatoarei unul dintre spatii. Dupa ce a primit banii ceruti, femeia s-a razgandit, si-a retras cererea si a depus alta, in care scrie ca cedeaza ambele chioscuri altei persoane.

Nemultumita si cu banii luati, Smau Georgiana, impreuna cu sotul ei , s-a prezentat la audienta pentru a cere ajutorul primarul problema.
Pentru ca ar fi vorba despre un caz de inselaciune edilul a spus ca problema nu este de comeptenta Primariei Totusi Adminsitratia Pietelor va verifica cine si in ce conditii mai detine cele doua chioscuri amplasate pe domeniul public.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow