More

  Înscrieri pentru Cupa Pașcaniului la tenis de câmp. Se acordă premii în bani pentru cei mai buni!

  Array

  Înscrieri pentru Cupa Pașcaniului la tenis de câmp

  Se acordă premii în bani pentru cei mai buni!

  Iubitorii de tenis de câmp și nu numai sunt invitați, de la mic la mare la o nouă competiție adresată celor care parctică tenis de câmp. În următoarele săptămâni va debuta o nouă ediție a concursului Cupa Pașcaniului la tenis de câmp. Premiile puse la bătaie sunt sume importante de bani dar și articole sportive specifice competiției.

  Dacă tot este sezonul turneelor de tenis de câmp, şi în Paşcani au început înscrierile pentru Cupa Municipiului Paşcani la tenis de câmp, eveniment ce se va desfăşura pe parcurul următoarelor săptămâni. Competiţia se anunţă a fi una strânsă mai ales la câteva categorii de vârstă, din cele 9 propuse de către organizatori.

  Categorii de participare:
  I. Categoria 10 -13 ani Fete
  II. Categoria 10 -13 ani Băieţi
  III. Categoria 14 -17 ani Fete
  IV. Categoria 14 -17 ani Băieţi
  V. Categoria peste 18 ani Fete
  VI. Categoria 18 – 30 ani Băieţi
  VII. Categoria 31- 49 ani Băieţi
  VIII. Categoria 50 – 59 ani Băieţi
  IX. Categoria peste 60 ani Băieţi

  Înscrierile vor avea loc până pe 5 octombrie pentru categoriile de la 10 la 17 ani și până la data de 12 octombrie 2017 pentru categoriile de la 18 până la cea de peste 60 ani. Acestea se pot face la numărul de telefon 0731.73.20.83 între orele 8.00 – 16.00.

  Programul de desfăşurare a competiţiei va fi stabilit în funcţie de numărul participanţilor, urmând să fie afişat la teren şi publicat on-line. De asemenea, o noutate este aceea că competițiile se vor desfășura numai în zilele de week-end.

  Premiile puse la bătaie sunt de câteva sute de lei dar și cupe sportive, diplome și seturi de mingi. Așadar, se acordă pentru locul I -300 de lei, locul II – 250 lei și locul III – 200 de lei.

  Menţionăm că pentru acest eveniment sportiv, aleșii locali au votat un buget de 9.606 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet