More

  Înscrieri pentru Cupa Municipiului Paşcani la tenis de câmp

  Array

  Eveniment de amploare la Paşcani ce se va desfăşura pe parcursul a două luni de zile. Este vorba despre o nouă ediţie a Cupei Municipiului Paşcani la tenis de câmp. Premiile puse la bătaie sunt sume importate de bani dar şi articole sportive specifice competiţiei.

  Dacă tot este sezonul turneelor de tenis de câmp, şi în Paşcani au început înscrierile pentru Cupa Municipiului Paşcani la tenis de câmp, eveniment ce se va desfăşura în lunile septembrie şi octombrie a.c. Competiţia se anunţă a fi una strânsă mai ales la câteva categorii de vârstă, din cele 9 propuse de către organizatori.

  Categorii de participare:
  I. Categoria 10 -13 ani Fete
  II. Categoria 10 -13 ani Băieţi
  III. Categoria 14 -17 ani Fete
  IV. Categoria 14 -17 ani Băieţi
  V. Categoria peste 18 ani Fete
  VI. Categoria 18 – 30 ani Băieţi
  VII. Categoria 31- 49 ani Băieţi
  VIII. Categoria 50 – 59 ani Băieţi
  IX. Categoria peste 60 ani Băieţi

  Înscrierile sunt programate până spre jumătatea acestei luni, în funcţie de categoriile de vârstă. Doritorii se pot înscrie telefonic la numărul 0731.73.20.83 (între orele 8.00 – 16.00).

  – până la data de 7 septembrie 2015 (ora 10.00) – pentru categoriile de la 10 la 17 ani;
  – până la data de 14 septembrie 2015 – pentru categoriile de la 18 + peste 60 de ani.

  Programul de desfăşurare a competiţiei va fi stabilit în funcţie de numărul participanţilor, urmând să fie afişat la teren şi publicat on-line.

  Menţionăm că pentru acest eveniment sportiv, administraţia locală a alocat suma de 9.600 de lei, bani din care se vor cumpăra materiale sportive de premiere, se vor premia câştigătorii şi se vor face materiale de promovare a evenimentului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI