More

  Înscrieri pentru concursurile organizate de Biblioteca Municipală, de ziua scriitorului Mihail Sadovenu

  Array

  Au început înscrierile la competiţiile organizate de Biblioteca Municipală cu ocazia zilelor Mihail Sadoveanu. Cei care vor să participe la concursuri de desen, proză sau şah se pot înscrie până pe 3 noiembrie la sediul Bibliotecii, la telefon sau prin email. Locurile sunt limitate. Trebuie să ştiţi că premiile sunt consistente.
  S-a dat startul înscrierilor pentru concursurile pregătite de Biblioteca Municipală pentru a marca ziua scriitorului Mihail Sadoveanu. Astfel copii şi adulţii care vor să participe la competiţii se pot înscrie gratuit începând de astăzi până pe 3 noiembrie la sediul Bibliotecii, prin e-mail sau la numărul de telefon 0232765050.
  12183867_427984257397427_804204175989622724_oÎncepând cu data de 5 noiembrie timp de 3 zile vor avea loc concursuri de proză, desene sau competiţii de şah adresate atât elevilor din Paşcani cât şi copiilor de la alte şcoli din judeţ.

  În lupta pentru cel mai bun desen vor intra joi elevii din clasele primare care vor încerca să expună pe planşă de desen Dumbrava Minunată aşa cum o ştiu ei. Următoarea zi va avea loc concursul judeţean de proză la care pot participa elevii din clasele V-VIII.

  Sâmbătă, 7 noiembrie, este ziua dedicată atelierelor de desen pentru elevii din gimnaziu. Tot în această zi va fi prima etapă a Cupei „Mihail Sadoveanu” la şah, competiţie organizată pe categorii de vârstă pentru copii sub 18 ani. De asemenea la concursul de şah pot participa şi adulţi.

  Duminică 8 noiembrie va fi cea de-a două etapă a concursului de şah şi premierea câştigătorilor la proză și desen .

  Menţionăm că activităţile programate pentru Zilele „Mihail Sadoveanu” se vor desfăşura la Biblioteca Municipală sau Primăria Paşcani.
  Premiile vor fi ca şi în ceilalţi ani în bani pentru câştigătorii de la concursurile de şah şi proză, iar la desen premiile vor consta în materiale de pictură.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  Cum va fi recuperată materia predată în timpul şcolii online. Profesorii, plătiţi cu 100 de lei pe oră

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că Ministerul pregăteşte o OUG care prevede organizarea de ore, cu prezenţa fizică a elevilor, pentru recuperarea materiei pierdute...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI