23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Inscrieri pentru clasele de step-by-step, la Liceul Economic Nicolae Iorga Pascani

Nici bine nu a inceput noul an scolar, ca deja se fac inscrieri pentru cel urmator. Mai exact, Liceul Economic Nicolae Iorga, organizeaza inscrieri pentru una dintre cea mai cautata optiune pentru clasa pregatitoare din municipiul Pascani, cea de step-by-step.

Conducerea scolii invita parintii sa depuna cereri pana la sfarsitul lunii octombrie, deoarece se doreste infiintare a doua clase de acest tip.

Programul pentru sistemul de invatamant step-by-step incepe la ora 8 dimineata si se termina la ora 16.00. In prima parte a zilei, pana la ora 12:00, elevul merge la ore.

Apoi, la amiaza serveste masa, iar in a doua parte a programului lucreaza pe diferete centre de interes, sub indrumarea a doua invatatoare la fiecare clasa.

Învăţarea are loc într-un mediu educaţional plăcut, în săli de clasă cu mobilier modular şi cu o dotare materială deosebită. Procesul instructiv-educativ se bazează pe aplicarea metodelor moderne şi pe formarea la copii a deprinderilor de muncă independentă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI