More

  Inscrieri pentru clasele de step-by-step, la Liceul Economic Nicolae Iorga Pascani

  Nici bine nu a inceput noul an scolar, ca deja se fac inscrieri pentru cel urmator. Mai exact, Liceul Economic Nicolae Iorga, organizeaza inscrieri pentru una dintre cea mai cautata optiune pentru clasa pregatitoare din municipiul Pascani, cea de step-by-step.

  Conducerea scolii invita parintii sa depuna cereri pana la sfarsitul lunii octombrie, deoarece se doreste infiintare a doua clase de acest tip.

  Programul pentru sistemul de invatamant step-by-step incepe la ora 8 dimineata si se termina la ora 16.00. In prima parte a zilei, pana la ora 12:00, elevul merge la ore.

  Apoi, la amiaza serveste masa, iar in a doua parte a programului lucreaza pe diferete centre de interes, sub indrumarea a doua invatatoare la fiecare clasa.

  Învăţarea are loc într-un mediu educaţional plăcut, în săli de clasă cu mobilier modular şi cu o dotare materială deosebită. Procesul instructiv-educativ se bazează pe aplicarea metodelor moderne şi pe formarea la copii a deprinderilor de muncă independentă.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  12 august – Ziua internaţională a tineretului (ONU)

  In 1999, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a aprobat recomandarea făcută de Conferinţa mondială a miniştrilor responsabili pentru Tineret ca 12 august...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Mircești (parțial)

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Furnizarea apei, întreruptă pe strada Școlii din localitatea Lespezi

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Opinii