Liceul Teoretic Ion Neculce din orasul Targu Frumos organizeaza in aceasta perioada inscrieri pentru clasa a V-a. Pana pe 23 mai, elevii interesati isi pot depune dosarul la secretariatul scolii, cu o cerere de inscriere – formular tip si copie xerox dupa certificatul de nastere.


Sunt 28 de locuri, iar pe 25 mai va avea loc programul de testare la Limba si Literatura Romana sau Matematica.

Scoala isi doreste sa atraga cat mai multi viitori elevi, carora are ce sa le ofere. Proiecte educationale atractive, laboratoare moderne, o sala de sport de dimensiuni olimpice si multe alte dotari.

Tot in aceasta perioada, cu indemnul de a invata intr-o scoala a viitorului, conducerea a lansat si oferta educationala pentru cei care termina ciclul gimnazial. Viitorii liceeni pot opta sa invete din toamna la „Ion Neculce” la urmatoarele profile: Real – la Matematica/Informatica sau Stiinte ale Naturii, Servicii – Economic (tehnician in activitati economice) sau Uman – Filologie si Stiinte Sociale.

Mentionam ca liceul are in prezent aproape 900 de elevi si o echipa manageriala inovatoare, dinamica, deschisa la colaborare si determinata sa asigure cele mai bune conditii de studiu elevilor.

Slider


Slider