21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Înscrieri pentru Centrul de Excelenta din Paşcani

 

Încep selecţiile pentru cursurile organizate de filiala păşcăneană a Centrului de Excelenta Iaşi, în anul de învăţământ 2018 – 2019. Deocamdată au fost anunţate înscrierile pentru disciplina matematică, clasele a treia şi a patra. Cererile pot fi depuse în perioada 17 – 21 septembrie la Liceul „Miron Costin” din Paşcani iar testarea va avea loca în ziua de sâmbătă 22 septembrie începând cu ora 09.00.
Până la sfârşitul acestei luni vor urma înscrieri şi pentru alte materii. Pentru elevii din clasele V – VIII se vor organiza cursuri de matematică şi limba română pentru cei din clasa a XI cursuri de chimie şi matematica iar pentru cei de clasa a zecea cursuri de franceză.
Fişele de înscriere se afla pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi precum şi cel al Liceului „Miron Costin” din Paşcani. Deschiderea cursurilor din acest an este programată pentru dată de 4 octombrie 2018.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI