12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Înscrieri pentru activitățile de la Clubul Copiilor din Pașcani

Înscrieri pentru activitățile de la Clubul Copiilor din Pașcani

Clubul Copiilor Pașcani își deschide porțile pentru anul școlar 2017-2018. Pentru început s-au dat start înscrierilor iar doritorii sunt așteptați să-și descopere talentul într-unul dintre cercurile puse la dispoziție de instituție. Nici în acest an nu vor lipsi chimia experimentală, pictura sau muzica. Trebuie să știți că participarea copiilor la activități este gratuită.

Veste bună pentru prichindei și nu numai. Se deschid porțile Clubului Copiilor din Pașcani iar doritorii se pot înscrie gratuit la activitățile desfășurate la această instituție.

Părinții sau tutorii legali ai acestora trebuie să completeze o cerere de înscriere, care se găsește la Clubul Copiilor. Ca de fiecare dată, activitățile Clubului Copiilor sunt coordonate de profesori cu experiență și foarte bine pregătiți acestea urmând să se desfășoară în trei locații: Pașcani, Hălăucești și Ruginoasa.

Și în acest an aveți de unde alege din Chimie Experimentală, Pictură, Muzică Ușoară Vocală și Instrumentală, Atelierul Fanteziei, Informatică, Floricultură, Orchestră Muzică Populară, Karting, Coregrafie și Tenis de masă (la Pașcani), Chimie Experimentală și Tapiserie-Țesătorie (la filiala Ruginoasa), Gimnastică Ritmică, Fotocineclub și Sanitarii Pricepuți (la filiala Hălăucești).

Participarea copiilor la activități este gratuită.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow