More

  Înscrieri pentru activitățile de la Clubul Copiilor din Pașcani

  Array

  Înscrieri pentru activitățile de la Clubul Copiilor din Pașcani

  Clubul Copiilor Pașcani își deschide porțile pentru anul școlar 2017-2018. Pentru început s-au dat start înscrierilor iar doritorii sunt așteptați să-și descopere talentul într-unul dintre cercurile puse la dispoziție de instituție. Nici în acest an nu vor lipsi chimia experimentală, pictura sau muzica. Trebuie să știți că participarea copiilor la activități este gratuită.

  Veste bună pentru prichindei și nu numai. Se deschid porțile Clubului Copiilor din Pașcani iar doritorii se pot înscrie gratuit la activitățile desfășurate la această instituție.

  Părinții sau tutorii legali ai acestora trebuie să completeze o cerere de înscriere, care se găsește la Clubul Copiilor. Ca de fiecare dată, activitățile Clubului Copiilor sunt coordonate de profesori cu experiență și foarte bine pregătiți acestea urmând să se desfășoară în trei locații: Pașcani, Hălăucești și Ruginoasa.

  Și în acest an aveți de unde alege din Chimie Experimentală, Pictură, Muzică Ușoară Vocală și Instrumentală, Atelierul Fanteziei, Informatică, Floricultură, Orchestră Muzică Populară, Karting, Coregrafie și Tenis de masă (la Pașcani), Chimie Experimentală și Tapiserie-Țesătorie (la filiala Ruginoasa), Gimnastică Ritmică, Fotocineclub și Sanitarii Pricepuți (la filiala Hălăucești).

  Participarea copiilor la activități este gratuită.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet