11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Înscrie-ți proiectul în competiția – Idei din Țara lui Andrei

- Advertisement -

Înscrie-ți proiectul în competiția – Idei din Țara lui Andrei. Termenul limită pentru depunerea proiectelor pe site-ul competiției este de până pe 3 decembrie 2015. Juriul care vor evalua proiectele înscrise în competiți. este format din bloggeri, jurnaliști, reprezentanți ai unor ONG-uri, precum și ai Fundației PACT și OMV Petrom.

„Idei din Țara lui Andrei” este o competiție națională de proiecte organizată de OMV Petrom în parteneriat cu Fundația PACT. În ediția 2015, inițiativele sustenabile prin care românii găsesc soluții pentru viitor sunt răsplătite cu finanțări totale de până la 200.000 euro.

În competiție se pot înscrie idei cu impact pe termen lung pentru orice comunitate din România, care se încadrează în unul sau mai multe din aceste 3 domenii: dezvoltare comunitară, educație pentru angajabilitate sau eco-eficiență & eco-inovație.

Proiectele care obțin punctajul cel mai mare din partea juriului și cele mai multe voturi din partea comunității Țării lui Andrei sunt finanțate de OMV Petrom cu granturi în valoare de până la 5.000 euro, respectiv până la 15.000 euro, în limita bugetului disponibil de 200.000 euro.
Din 2013, programul „Idei din Țara lui Andrei” a finanțat cu 360.000€ peste 40 de proiecte la nivel național, care au devenit realitate.

Mai multe informații aici

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow