16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Înregistrarea la Loteria vizelor 2019 pentru SUA începe marţi seara

Ambasada SUA la Bucureşti anunţă că marţi, la ora 19.00, începe înregistrarea pentru Loteria vizelor 2019.

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe marţi 3 octombrie 2017 la orele 19:00 (ora României) şi va fi disponibilă numai până marţi 7 noiembrie 2017 la orele 19:00 (ora României). Pentru a participa în programul din acest an, doritorii trebuie să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat http://www.dvlottery.state.gov în cursul perioadei de înregistrare.
Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare numai pe pagina de internet E-DV. Formularul online este simplu şi nu se percepe nicio taxă pentru a participa. Numai o singură cerere de participare poate fi trimisă în numele fiecărei persoane.
Ambasada menţionează că este
foarte important ca participanţii la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2019. Dacă cererea a fost selecţionată, doar cu numărul unic de confirmare se poate verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi se pot obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow