14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Injuriile, actele de violenta si distrugere sunt la moda in municipiul de pe malul Siretului

Injuriile, actele de violenta si distrugere au ajuns o normalitate in municipiul Pascani. In ultima perioada, politistii pascaneni au fost sesizati in nenumarate randuri de catre cetateni pentru fapte de acest tip.

In data de 18 noiembrie, un cetatean din Pascani s-a certat cu persoana iubita, iar in urma conflictului verbal, barbatul i-a distrus usa acesteia cu o ranga. Este vorba despre Traian Manoila de 37 ani din Pascani care se afla in Blocul M1 de pe Strada Gradinitei, cand a agresat-o verbal pe, Rodica Diaconescu, ce este concubina barbatului. Mai mult,acesta a distrus usa femeii folosind o ranga. Vecinii indignati de cele petrecute pe scara de bloc, au chemat politia. Oamenii legii, l-au amendat pe barbat cu 200 lei pentru disturbarea ordinii si linistii publice conform Legii 61/1991 si i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru distrugere.

O atla fapta de acest tip s-a petrecut o zi mai tarziu in municipiu. Pe 19 noiembrie, Gheorghe Samson de 43 ani din Pascani, un client mai vechi al politistilor, se afla pe Strada Gradinitei cand a adresat injurii si amenintari cu acte de violenta Lilianei Vacaru. Femeia este gestionara a unei societati comerciale de pe strada sus mentionata. Politsitii l-au sanctionat din nou pe barbat cu 200 lei amenda, insa acesta a considerat fapta sa drept o gluma.

Mentionam ca, Gherghe Samson, este cunoscut cu probleme psihice el fiind internat de mai multe ori la Spitalul Socola din Iasi.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow