More

  Înjunghiați și bătuți până aproape de moarte

  Array

  De înjunghieri dar şi bătăi până la leşin au avut parte 3 bărbaţi. Victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Paşcani iar pe numele agresorilor s-au întocmit dosare penale.
  Un bărbat de 46 ani din satul Herești, comuna Cristeşti a fost înjunghiat în zona toracelui de un consătean. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 19.00 în curtea unui magazin din localitate. Cu ultimele puteri victima a cerut ajutorul medical la numărul de urgenţă 112. Un echipaj s-a deplasat în localitate iar după ce medicul de pe Ambulanţă l-a stabilizat pe bărbat, a fost transportat la CPU din Paşcani. În cursul nopţii, bărbatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracică din Iaşi.
  Pe numele agresorului s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violențe iar în funcție de evoluţia stării de sănătate a pacientului se vor lua şi alte măsuri împotriva atacatorului.
  Şi un bărbat de 42 ani din Miroslovești a ajuns la Spitalul din Paşcani după ce a fost bătut până la leşin. Victima a primit mai multe lovituri în cap dar şi la nivelul coastelor.

  Un alt caz este al unui bătrân din Dumbrăviţa care a ajuns la CPU din Paşcani după ce a fost bătut de un membru al familie până şi-a pierdut cunoştinţa. Bărbatul prezenţa traumatism cranio-facial şi mai multe contuzii la nivelul toracelui, a abdomenului dar şi la piciorul stâng.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet