Array

Înjunghiați și bătuți până aproape de moarte

De înjunghieri dar şi bătăi până la leşin au avut parte 3 bărbaţi. Victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Paşcani iar pe numele agresorilor s-au întocmit dosare penale.
Un bărbat de 46 ani din satul Herești, comuna Cristeşti a fost înjunghiat în zona toracelui de un consătean. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 19.00 în curtea unui magazin din localitate. Cu ultimele puteri victima a cerut ajutorul medical la numărul de urgenţă 112. Un echipaj s-a deplasat în localitate iar după ce medicul de pe Ambulanţă l-a stabilizat pe bărbat, a fost transportat la CPU din Paşcani. În cursul nopţii, bărbatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracică din Iaşi.
Pe numele agresorului s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violențe iar în funcție de evoluţia stării de sănătate a pacientului se vor lua şi alte măsuri împotriva atacatorului.
Şi un bărbat de 42 ani din Miroslovești a ajuns la Spitalul din Paşcani după ce a fost bătut până la leşin. Victima a primit mai multe lovituri în cap dar şi la nivelul coastelor.

Un alt caz este al unui bătrân din Dumbrăviţa care a ajuns la CPU din Paşcani după ce a fost bătut de un membru al familie până şi-a pierdut cunoştinţa. Bărbatul prezenţa traumatism cranio-facial şi mai multe contuzii la nivelul toracelui, a abdomenului dar şi la piciorul stâng.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...