More

  Înjunghiați și bătuți până aproape de moarte

  Array

  De înjunghieri dar şi bătăi până la leşin au avut parte 3 bărbaţi. Victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Paşcani iar pe numele agresorilor s-au întocmit dosare penale.
  Un bărbat de 46 ani din satul Herești, comuna Cristeşti a fost înjunghiat în zona toracelui de un consătean. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 19.00 în curtea unui magazin din localitate. Cu ultimele puteri victima a cerut ajutorul medical la numărul de urgenţă 112. Un echipaj s-a deplasat în localitate iar după ce medicul de pe Ambulanţă l-a stabilizat pe bărbat, a fost transportat la CPU din Paşcani. În cursul nopţii, bărbatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracică din Iaşi.
  Pe numele agresorului s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violențe iar în funcție de evoluţia stării de sănătate a pacientului se vor lua şi alte măsuri împotriva atacatorului.
  Şi un bărbat de 42 ani din Miroslovești a ajuns la Spitalul din Paşcani după ce a fost bătut până la leşin. Victima a primit mai multe lovituri în cap dar şi la nivelul coastelor.

  Un alt caz este al unui bătrân din Dumbrăviţa care a ajuns la CPU din Paşcani după ce a fost bătut de un membru al familie până şi-a pierdut cunoştinţa. Bărbatul prezenţa traumatism cranio-facial şi mai multe contuzii la nivelul toracelui, a abdomenului dar şi la piciorul stâng.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI