17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Injunghiat mortal de un coleg de munca

Un barbat din satul Todiresti a fost omorat aseara, 27 ianuarie 2013, cu sange rece de catre un coleg de munca. Tragedia s-a intamplat la o ferma ce apartine Societatii Cotnari, unde victima, Constantin Tataru in varsta de 36 ani, venise la munca ca zilier.

Barbatul era cazat la ferma Dealul Morii, iar in jur de 22:00 a izbucnit un conflict spontan cu un alt coleg de munca, Ioan Straticiuc. Conform Ziarului de Iasi, agresorul a scos un cutit si l-a injunghiat mortal in zona abdomenului. In urma atacului, tanarul a fost transportat de urgenta la Spitalul din Targu-Frumos unde a intrat in coma iar medicii au fost nevoiti sa-l opereze. Din pacate, Constantin Tataru a pierdut lupta cu viata pe masa de operatie. Sotia victimei a inlemnit de durere dupa ce a aflat vestea. Din cauza situatiei financiare precare, femeia a cerut sprijinul administratiei locale pentru a-l inmormanta crestineste.

Momentan cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitatea a imprejurarilor, pe numele agresorului fiind intocmit dosar de cercetare penala sub comiterea infractiunii de omor calificat.

Alte articole