More

  Inițiativă PNL – premierea fetelor de 10 la BAC – VIDEO

  Array

  Inițiativă PNL – premierea fetelor de 10 la BAC

  Două din cele peste o sută de tineri care au luat zece pe linie la BAC sunt din Pașcani. Grupul consilierilor PNL a depus un proiect de hotărâre la sediul administrației locale pentru a fi supus dezbaterii și votării în cadrul ședinței de Consiliul Loclal de la sfârșitul acestei luni privind premierea lor, drept răsplată a muncii depuse și a realizării avute după anii de studiu.

  Maria Grigoriu și Diana Tîrpescu sunt fetele din Pașcani cu care ar trebui să ne mândrim. Ele fac cinste orașului prin rezultatul obținut la examenul maturității. Mai exact, tinerele au reușit să obțină media finală de 10. În acest scop și pentru aprecierea muncii depuse, consilierii liberali vor ca fetele de 10 la BAC să fie premiate în bani și cu diplomă, plachetă, flori. La începutul acestei săptămâni au depus un proiect de hotărâre pentru ca acesta să fie aprobat de consilieri în cadrul ședinței de CL programate la sfârșitul lunii.

  Se dorește premierea lor cu câte o mie de lei, plachete, flori și diplomă. Astfel din bugetul local să fie alocată suma de 2.340 lei, alocate din capitolul bugetar 67.02. – sport, cultură, culte.

  Elevele au terminat liceul la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din municipiu, iar povestea succesului dar și ce alte planuri au o puteți urmări în cadrul emisiunii de interviuri Jos pălăria!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet