More

  Infrangere pentru CSM Kosarom in deplasarea de la Aerostar Bacau

  Array

  Echipa locala a suferit a doua infrangere din acest sezon, in fata ultimei clasate din Seria I, Liga a IIIa.

  Deplasarea de la Bacau a fost una cu ghinion pentru trupa lui Adrian Kereszy, care s-a trezit cu un om eliminat in minutul 20. Este vorba despre Lipovanu care a fost eliminat dupa o faza controversata.

  Cu toate acestea, echipa locala a dominat jocul insa nu a reusit sa puncteze, dupa ce fotbalistii pascaneni s-au intalnit cu 3 situatii de a inscrie 1-1 cu portarul, insa goalkeprerul bacauan a facut minuni.

  In al 4 lea minut al prelungirilor, Aerostar inscrie din singura lor ocazie serioasa a acestei partide. Astfel, scorul final dintre Aerostar Bacau – CSM Kosarom Pascani a fost de 1 – 0.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI