More

  Infractori după gratii. Doi tineri încarcerați pentru faptele lor

  Array

  Duba Politiei PascaniI-au ajuns faptele din urma. Un tanar din Pascani si altul din Halaucesti au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, pentru mai multe infractiuni comise in trecut.

  In cursul zilei de vineri, 21 martie, cei doi au fost arestati de politistii pascaneni, dupa ce pe numele lor au fost emise mandate de inchisoare cu executare.

  Mai exact este vorba despre Ciprian Ciobanu, in varsta de 27 de ani, din Halaucesti care a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru talharie. In luna noiembrie a anului trecut, pe raza comunei Halaucesti, acesta l-a lovit cu pumnii pe Iosif Mazilu din aceeasi localitate si i-a sustras din buzunar suma de 200 de lei. Tanarul a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei si a fost cercetat in stare de libertate.

  Al doilea caz este cel al lui Vasile Bradu, in varsta de 30 de ani, din Pascani, care a fost condamnat la sapte luni de inchisoare pentru infractiunea de uz de fals. In luna decembrie a anului 2011, tanarul de etnie roma a incercat sa patrunda pe teritoriul Romaniei, cu un buletin fals.

  Ambii barbati au fost ridicati de catre lucratorii de politie de la domiciliu si nu au opus rezistenta atunci cand au fost arestati.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet