More

  Infractori de mici. Au furat 30 de porumbei de la un consatean

  Array

  porumbeiTrei minori din Helesteni au ajuns pe mana politistilor pascaneni dupa ce au furat mai multi porumbei, din podul unui vecin. Baietii cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani, l-au lasat pe proprietar fara aproximativ 30 de zburatoare.

  Fapta s-a petrecut in noaptea de trei spre patru martie, iar batranul in varsta de 67 de ani a observat abia dimineata disparitia pasarilor. Gheorghe Aghiorghiesei a sesizat agentii de politie care in scurt timp au dat de urmele porumbeilor.

  In urma cercetarilor s-a stabilit ca cei trei minori care au comis fapta sunt Gheorghe T. de 16 ani, Ionut R. de 15 ani si Ionut T. de 12 ani, toti din aceeasi localitate. In podurile locuintelor in care stau baietii, au fost descoperiti 27 de porumbei, care au fost returnati pagubitului.

  In cauza, doi dintre minori vor fi cercetati penal pentru infractiunea de furt calificat, iar cel mai mic dintre ei va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili ce l-a determinat sa inceapa sa fure de la o varsta atat de frageda.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet