12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Infractiuni deconspirate pe internet. Autorul furtului din sala de jocuri a fost prins – VIDEO

- Advertisement -

A fost prins barbatul care a furat sambata, 23 februarie, o suma de bani din sertarul unei sali de jocuri de noroc de pe strada Garii din municipiul Pascani. Autorul, Catalin Suru, in varsta de 40 de ani, din comuna Al. I. Cuza, si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor de la Transporturi Feroviare, care l-au prins in numai o zi. 

Sustine ca nu a premeditat fapta si ca banii i-a folosit pentru a-si achita unele datorii, a cumpara lemne si mancare pentru familie. Are acasa doi copii minori in intretinere.

Este recidivist, iar in trecut a fost condamnat pentru furturi calificate. A precizat insa ca din 2010 nu mai incalcat legea in acest fel si ca regreta ce a facut.

El se afla in incinta societatii, a comandat o bere si a jucat la aparate. Apoi, a profitat de faptul ca angajata a plecat din spatele barului si a furat banii. Sustine ca nu stie cativa bani a luat, dar potrivit oamenilor legii, ar fi vorba de cateva mii de lei.

Politistii pascaneni fac cercetari si in ceea ce priveste o situatie semnalata la blocul C5 de pe strada Stefan cel Mare din oras. Au fost postate imagini pe internet in care apar doi adolescenti, cu fata acoperita, in timp ce asteptau in scara de bloc. Potrivit celor scrise de internauti, acestia ar fi vrut sa fure un telefon mobil, insa intre timp au stricat camera video din scara. VIDEO AICI

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, in aceasta situatie nu ar fi fost depusa pana la momentul editarii stirii nici o plangere, insa politistii fac verificari pentru identificarea situatiei de fapt.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow