More

  Indemnizaţii duble pentru consilierii păşcăneni

  Array

  Şi consilierii păşcăneni vor avea indemnizaţiile mărite, nu doar funcţionarii şi salariaţii Primăriei, tot începând cu data de 1 iulie 2017.

  Asta deoarece ele sunt raportate la indemnizaţia primarului care acum a crescut la 4258 la 9425, venit brut. Conform legii aleşii locali încasează o indemnizaţie egală cu 10% din cea a primarului.

  Dacă înainte încasau în jur de 500 de lei pentru o şedinţă ordinară şi cel mult două şedinţe pe comisii, acum vor primi aproape dublu, peste 900 lei brut.

  Şi viceprimarita Gabriela Nedelcu va încasa o indemnizaţie mai mare de 7975 lei iar secretara Irina Jitaru va avea un salariu lunar de 7024 lei. Urmează directorii cu 7022 lei şi şefii de servicii cu 5148 lei.
  Menţionăm că nouă grilă de salarii ar urma să fie aprobată în şedinţa extraordinară, convocata vineri 4 august de la ora 09.00 după ce ordinea de zi a şedinţei ordinare de la sfârşitul lunii trecute nu a fost aprobată de consilierii din opoziţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet