5.5 C
Paşcani
vineri, decembrie 9, 2022
Array

INCONSTIENTA. Prins sofand seara cu farurile stinse

Un sofer s-a ales cu o amenda de 480 de lei si a ramas fara certificatul de inmatriculare, dupa ce a fost prins, la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce conducea seara prin judetul Iasi, cu toate ca sistemul de iluminare era defect. Barbatul de 60 de ani, din Botosani, a fost prins la data de 7 septemrie, in urma unei actiuni derulate de politisti, la ora 20:25, pe DE 58 Maxut.

Tot la finalul saptamanii trecute, in noaptea de sambata spre duminica, mai precis 7 spre 8 septembrie, intre orele 18:00 – 2:00, politistii de la Politia Harlau si de la Sectia nr. 9 Politie Rurala Harlau, au sanctionat zeci de persoane si au controlat mai multe baruri, totul in cadrul unei actiuni organizate pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta, a furturilor si a incalcarii regulilor de circulatie.

Astfel, oamenii legii au controlat 18 baruri si 7 societati comerciale, au legitimat 103 persoane su ai dus 4 ieseni la secria de politie. Tototada, politistii au aplanat 4 conflicte si au amendat 40 de persoane, valoarea totala a amenzilor fiind de 6.850 de lei. De exemplu, la data de 7 septembrie, la ora 21:15, un barbat de 48 de ani din Deleni a primit o amenda de 400 de lei, dupa ce a adresat injurii si jigniri unor persoane cunoscute,tulburand ordinea si linistea publica.

Sursa BZI

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow