19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Incidente la ,, Zilele Pașcaniului”. Șeful Poliției Locale și un agent, agresați de un scandalagiu

Seful Politiei Locale agresatScandal la inceputul concertelor de Zilele Orasului. Seful Politiei Locale impreuna cu un agent au fost agresati de un scandalagiu care din cauza consumului de alcool a incercat sa patrunda in zona artistilor.

Totul s-a intamplat in seara de vineri, cand un pascanean baut bine a sarit la bataie mai intai la un politist local iar mai apoi la capitanul Vasile Avasiloaie, care a sosit imediat la fata locului pentru a aplana conflictul.

Incidentul a pornit cand un agentul a incercat sa impinga multimea aflata langa scena mai in spate. Scandalagiul a profitat de faptul ca omul legii s-a intors cu spatele si i-a dat cu pumnul, lovindu-l in cascheta. Fapta a fost surprinsa chiar de seful Politiei Locale care a ajuns imediat langa subordonat iar cand a vrut sa il incatuseze, acesta a incercat sa mai dea un pumn, care a trecut putin pe langa fata capitanului.

Barbatul, care din primele informatii se pare ca este angajat ca sofer la societatea Kosarom, a reusit sa scape din mainile autoritatilor dupa ce un tanar cu antecendente a sarit in ajutorul sau si i-a bruscat pe agenti.

Invalmaseala creata de agresor a fost surprinsa de un cameraman al postului TV BIT care se afla in apropiere. Potrivit sefului Politiei Locale in zilele urmatoare va depune impreuna cu agentul sau o plangere penala impotriva pascaneanului, care a si fost identificat de pe filmare.

Tot cu ocazia concertelor organizate de Zilele Municipiului Pascani, politistii locali au aplicat un numar de 17 sanctiuni cu o valoare totala de 3.620 de lei, majoritatea fiind la legea 61 pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow