18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

“Închide, stinge, reciclează” – campanie de informare pentru pășcaneni

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

“Închide, stinge, reciclează” o campanie ecologică ce se desfăşoară în municipiu Paşcani. Administraţia locală a lipit afişe prin care informează cetăţenii cu privire la modul de economisire a resurselor energetice şi cum putem proteja natură.

Păşcănenii care au trecut astăzi pragul administraţiei locale au văzut pe pereţi afişe care îi invită să închidă apă, să stîngă lumina şi să recicleze. Totul face parte dintr-o campanie ecologică iniţiată de InfoCons în parteneriat cu Primăria Paşcani. Prin această acţiune se urmăreşte informarea cetăţenilor cu privire la modalităţile de reciclare, dar şi să fie precauţi cu resursele de apă şi energie electrică.

Şi numărul de urgenţă 112 face obiectul unei campanii desfăşurate atât la nivel naţional cât şi local. Administraţia din municipiu sfătuieşte păşcăneni să apeleze acest număr doar când întradevăr au nevoie de ajutor specializat și să nu cheme degeaba Ambulanţa deoarece în acel moment o persoană poate necesita echipajul medical.

Asociaţia „InfoCons” este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit ce are ca scop informarea consumatorilor cu privire la drepturile pe care le au, responsabilizarea cetăţenilor cu privire la mediu şi resursele de apă şi energie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI