23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

“Închide, stinge, reciclează” – campanie de informare pentru pășcaneni

“Închide, stinge, reciclează” o campanie ecologică ce se desfăşoară în municipiu Paşcani. Administraţia locală a lipit afişe prin care informează cetăţenii cu privire la modul de economisire a resurselor energetice şi cum putem proteja natură.

Păşcănenii care au trecut astăzi pragul administraţiei locale au văzut pe pereţi afişe care îi invită să închidă apă, să stîngă lumina şi să recicleze. Totul face parte dintr-o campanie ecologică iniţiată de InfoCons în parteneriat cu Primăria Paşcani. Prin această acţiune se urmăreşte informarea cetăţenilor cu privire la modalităţile de reciclare, dar şi să fie precauţi cu resursele de apă şi energie electrică.

Şi numărul de urgenţă 112 face obiectul unei campanii desfăşurate atât la nivel naţional cât şi local. Administraţia din municipiu sfătuieşte păşcăneni să apeleze acest număr doar când întradevăr au nevoie de ajutor specializat și să nu cheme degeaba Ambulanţa deoarece în acel moment o persoană poate necesita echipajul medical.

Asociaţia „InfoCons” este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit ce are ca scop informarea consumatorilor cu privire la drepturile pe care le au, responsabilizarea cetăţenilor cu privire la mediu şi resursele de apă şi energie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow