17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Incertitudinii în legătură cu Orăşelul Copiilor

Administraţia locală din Paşcani nu ştie când va fi amenajat Orăşelul Copiilor în municipiu. Reprezentanţii Primăriei spun că a fost încheiat un contract cu o firmă din Piatra Neamţ pentru a amanajarea acestui spaţiu şi aşteaptă ca executanţii să îşi respecte partea de înţelegere.

Reprezentanţii administraţiei locală nu ştiu când va fi amenajat Orăşelul Copiilor în Paşcani. Aceştia spera că până la sfârşitul săptămânii firma din Piatra Neamţ care a câştigat licitaţia pentru montarea figurinelor colorate să vină în municipiu pentru a face spaţiu destinat celor mici cu prilejul Crăciunului. Acesta va fi amenajat pe platoul din faţa Primăriei noi.

Conform spuselor purtătorului de cuvânt al Primăriei, în Orăşelul Copiilor va fi amplasată o sanie trasă de reni cu o lungime de 4 metri, un Moş Crăciun şi un om de zăpadă de 2 metri fiecare. Toate figurinele vor fi împodobite cu lumini 3D. Alături de obiectele decorative nou achiziţionate se vor găsi şi căbănuţele cumpărate anul trecut şi oamenii de zăpadă gonflabili.

Menţionăm că pentru amanajarea Orăşelului Copiilor şi instalaţiile montate pe sediul Primăriei, administraţia locală a aprobat, din buget local suma de 85 mii lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow