More

  Începe tabăra împreună pentru tineri. Astăzi vor fi lansate baloane

  Array

  Asociația ”ȘANSA 2010” anunță că în data de 5 septembrie 2017, între orele 13..30 și 14.30, în piațeta din fața Primăriei Municipiului Pașcani, participanții celei de a III-a ediții a taberei, ”Împreună pentru tineri”, se vor aduna în vederea deplasării cu autobuzele, spre Muncelu de Sus, destinația taberei.

  Precizăm că între orele 14.30-14.45 va avea loc tot în spațiul menționat și un moment de imagine, care marchează debutul evenimentului, ce va consta în lansarea de baloane cu heliu, de către toți participanții.

  Părinții și participanții care mai au nevoie de informații suplimentare pot contacta responsabilii de eveniment la următoarele numere de telefon: 0746491716 sau 0723276029.

  Menționăm că Tabăra ”Împreună pentru tineri” este un proiect al Asociația ”ȘANSA 2010” din Pașcani, realizat anul acesta cu ajutorul unui sponsor mărinimos, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Proiectul vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor, prin forme și metode de educație nonformală, cât și prin încurajarea și cultivarea deprinderilor artistice.

  Asociația ”ȘANSA 2010”, de la înființare până în prezent a realizat numeroase activități cu caracter social, educațional și comunitar în parteneriat cu instituții publice și private din municipiul Pașcani, având ca beneficiari direcți cetățeni ai municipiului, de toate vârstele.

  Comunicat de presă

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet