8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Începe tabăra împreună pentru tineri. Astăzi vor fi lansate baloane

Asociația ”ȘANSA 2010” anunță că în data de 5 septembrie 2017, între orele 13..30 și 14.30, în piațeta din fața Primăriei Municipiului Pașcani, participanții celei de a III-a ediții a taberei, ”Împreună pentru tineri”, se vor aduna în vederea deplasării cu autobuzele, spre Muncelu de Sus, destinația taberei.

Precizăm că între orele 14.30-14.45 va avea loc tot în spațiul menționat și un moment de imagine, care marchează debutul evenimentului, ce va consta în lansarea de baloane cu heliu, de către toți participanții.

Părinții și participanții care mai au nevoie de informații suplimentare pot contacta responsabilii de eveniment la următoarele numere de telefon: 0746491716 sau 0723276029.

Menționăm că Tabăra ”Împreună pentru tineri” este un proiect al Asociația ”ȘANSA 2010” din Pașcani, realizat anul acesta cu ajutorul unui sponsor mărinimos, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Proiectul vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor, prin forme și metode de educație nonformală, cât și prin încurajarea și cultivarea deprinderilor artistice.

Asociația ”ȘANSA 2010”, de la înființare până în prezent a realizat numeroase activități cu caracter social, educațional și comunitar în parteneriat cu instituții publice și private din municipiul Pașcani, având ca beneficiari direcți cetățeni ai municipiului, de toate vârstele.

Comunicat de presă

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI